Първа жертва от мъжки пол разкри, че бившият лекар на

...
Първа жертва от мъжки пол разкри, че бившият лекар на
Коментари Харесай

Гимнастик също обвини Лари Насар в сексуално насилие

Първа жертва от мъжки пол разкри, че някогашният доктор на националния тим по гимнастика на Съединени американски щати - Лари Насар, му е оказвал полов тормоз.

За кошмарните си прекарвания роман сестрата на Джейкъб Муур - 19-годишен гимнастик, който е бил част от младежкия народен отбор на страната, когато Насар е упражнявал специалността си.

Муур е потърсил Насар поради травма в рамото, когато е бил на 16 години. Той му е приложил акупунктура върху зоната на гениталиите, като е посочил метода и пред присъстващо момиче, което по това време също са били малолетно.

Муур бил обект на " терапия " в мазето на къщата на Насър през април 2016 година Тогава лекарят към момента е работил за университета в Мичиган, където минаха 20 години от стажа му.

Сестрата на Джейкъб - Камерин, също е една от засегнатите гимнастички, подали групов иск против Насар за полово принуждение.

Именно Камерин Муур, която е била част от националния тим по гимнастика на Съединени американски щати за девойки, изнесе шокиращи обстоятелства по време на процеса против Насър. Тя разкри, че лекарят е почнал да практикува " специфичното си лекуване " върху нея и брат ѝ, когато е била на 10. Камерин и Джейкъб са била водена при Насар за лекарско отзиви от майка си, която не е подозирала за насилието и постоянно я е чакала на горния етаж.

Лари Насар сега има присъда от 360 години затвор, издадена от съда в Мичиган. Срещу него свидетелстваха огромна част от някогашни и сегашни гимнастички от националния тим на Съединени американски щати, сред които четирикратната олимпийска шампионка Симон Байлс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР