Първа и Втора лига на Англия могат да бъдат прекратени

...
Първа и Втора лига на Англия могат да бъдат прекратени
Коментари Харесай

Задава се секира за още първенства в Англия

Първа и Втора лига на Англия могат да бъдат прекъснати още идната седмица, откакто множеството от клубовете са срещу сезонът да се възобнови. Докато тимовете от Чемпиъншип към този момент взеха решение, че желаят да доиграят остатъка от мачовете си и упорстват шампионатът да бъде възобновен, то третото и четвъртото равнище на футбола в Англия са с голям късмет за привършване още идната седмица. Тогава ще бъде извършен конферентен диалог, в който ще се организира и онлайн гласоподаване, на което тимовете би трябвало да показват своят избор за това какво да се случи от тук нататък със сезона.
Според Telegraph обаче, Английската футболна лига има импровизирано мнение, че сезонът няма да бъде доигран в по-долните дивизии на Англия. Отдавна пък бяха анулирани шампионатите в лигите от четвърта надолу.

Решението няма да визира тимовете от Чемпиъншип. Смята се, че единствено три клуба от Първа лига са подготвени да се върнат на терена. Съществува и опасност от правосъдни дейности на някои от клубовете, в случай че бъдат накарани да продължат остатъка от шампионата. Клубовете са обезпокоени както за здравето си, по този начин и за възможните разноски при осъществяване на мачовете при затворени порти. При гласуването е нужно 75% от клубовете да са срещу, с цел да завърши сезонът.

 Ново предизвестие за вероятен неуспех в Премиър лийг
След това би трябвало да се реши и по какъв начин да се действа с промоциите и отпадането на тимовете, като се разисква опцията да се играят единствено те. Смята се, че Английската футболна лига избира да реши този въпрос посредством извоювани точките приблизително на мач, въпреки и това да се счита за много спорен метод за излаз от обстановката. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР