„Първа Атомна“ загуби домакинството си срещу отбора на „Павликени“ (Павликени)

...
„Първа Атомна“ загуби домакинството си срещу отбора на „Павликени“ (Павликени)
Коментари Харесай

Първа Атомна пропусна да вземе своето и загуби с 0:2 от Павликени

„ Първа Атомна “ загуби семейството си против тима на „ Павликени “ (Павликени) с 0:2 в среща от последния, 13-ти кръг, на есенния полусезон в Северозападната трета лига.
Обичайно, както в последните мачове, преследвани от кадрови проблеми, в състава на домакините от Козлодуй липсваха основни играчи. Пламен Трифонов пропусна заради наказване. Людмил Николов се наложи да си тръгне след първото полувреме тъй като е на работа, отсъстваше и Пламен Валериев.
Въпреки това домакините стояха добре на терена и имаха 3 отлични благоприятни условия да поведат в резултата, който бяха пропилени от Александър Славейков. В едната обстановката не съумя да уцели вратата от близка отдалеченост, а по-късно останал самичък против вратаря си поведе дълго топката и вратаря му я мазета. Гостите се регистрираха с няколко изстрела от надалеч, който не заплашиха вратаря Ивайло Върганов.
През втората част, без особени положения, гостите означиха гол, след центриране от фланга и недоразумение в отбраната на „ Първа Атомна “ за 0:1. Към края на мача домакините се бяха оголили в отбрана, търсейки изравнителен гол и това даде опция на „ Павликени “ да означи за 0:2.
За „ Първа Атомна “ играха: Ивайло Върганов, Иван Маринов, Десислав Атанасов, Михаил Михайлов, Ивайло Маринов, Александър Герасимов, Веселин Кърлиев, Николай Ганчев, Людмил Николов, Боби Симеонов, Александър Славейков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР