„Първа Атомна“ спечели първата си контрола срещу „Бутан“ с 5:1.

...
„Първа Атомна“ спечели първата си контрола срещу „Бутан“ с 5:1.
Коментари Харесай

„Първа Атомна“ спечели с 5:1 контролата срещу „Бутан“

„ Първа Атомна “ завоюва първата си контрола против „ Бутан “ с 5:1. Мачът се игра през вчерашния ден на стадиона в Ботев парк в Козлодуй.
До почивката дуелът беше равносилен, само че по-късно тимът от Северозападната трета лига се наложи безапелационно.
Гостите откриха резултата в 10-ата минута, посредством някогашния нападател на „ Първа атомна “ Благовест Иванов, като даже пропуснаха още две чисти голови положения. В 16-ата минута Пламен Венелинов изравни и при този резултат двата тима се отдръпнаха за отмора.
През второто полувреме Венелинов означи още три гола – в 55-ата, 68-ата и 73-ата минута, а преди края на контролата Александър Герасимов означи за крайното 5:1.
В състава на „ Първа Атомна “ отсъстваха 3-ма съществени футболисти, само че дебютираха двама юноши на по 14 и 15 години от Детско-юношеската школата на клуба.
„ Държахме се добре в мача, доколкото имахме сили. Явно на този стадий от подготовката сме подготвени за 50-60 минути с квалифициран и мощен съперник. Стояхме добре на терена до момента в който имахме физически сили, по-късно ни надиграха. Пожелаваме триумф на „ Първа Атомна “. Тепърва започваме да упражняваме и се надяваме да влезем във форма преди началото на полусезона “, разясниха от „ Бутан “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР