“Първа Атомна“ се наложи с категоричното 4:0 над състава на

...
“Първа Атомна“ се наложи с категоричното 4:0 над състава на
Коментари Харесай

„Първа Атомна“ разби с 4:0 „Левски“ /Левски/

“Първа Атомна “ се наложи с безапелационното 4:0 над състава на „ Левски “ /Левски/ в шестия кръг от Северозападната Трета лига. Двубоят, който се изигра на стадиона в „ Ботев Парк “, стартира с едноминутно безмълвие в памет на трагично починалите четирима футболисти на „ Павликени “ преди няколко дни. Домакините от Козлодуй, превъзхождаха изцяло гостите през всичките 90 минути на дуела и справедливо се поздравиха с триумфа. От първия съдийски сигнал „ Първа Атомна “ наложи високо движение на игра, като тя се водеше най-вече пред вратата на гостите, само че по този начин и не успяваха да стигнат до гол. Няколко положителни благоприятни условия се откриха пред Рони Данчев, Александър Славейков, Любо Вълков и други, само че вратарят на „ Левски “ съумя да се оправи с ситуациите и да не допусне попадение.
Така първата част приключи без маркиран гол, а всичко забавно се случи при започване на второто полувреме. Любо Вълков даде звук за победа на съотборниците си със ужасно попадение от далечно разстояние в 55 минута. Отново той беше прецизен в 60 минута за 2:0. Последваха още пропуски и положителни намеси на вратаря на гостите, само че въпреки всичко Любо Младенов съумя да приключи с гол страховит независим пробив – той мина през пет играчи на „ Левски “ и невъзмутимо насочи неспасяемо топката за 3:0 в 65 минута. Рони Данчев беше прецизен с глава за крайното 4:0 в 80 минута. Старши треньорът Николай Нинов остана удовлетворен от старанието на своите футболисти, само че не и от доста пропуски, които направиха.
Заради травма присъединяване в дуела не взе бранителят Станислав Йорданов, който има болки в глезена. След изиграването на шест кръга от Северозападната трета лига, състава на „ Първа Атомна “ заема 8 място в краткотрайното класиране, с актив от 9 точки и голова разлика 13:11.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР