„Първа атомна“ претърпя поредна една загуба в мач от XXVII

...
„Първа атомна“ претърпя поредна една загуба в мач от XXVII
Коментари Харесай

„Първа атомна“ с катастрофална загуба при гостуването си в Габрово

„ Първа атомна “ претърпя поредна една загуба в мач от XXVII кръг на Северозападната трета лига след гостуването си на „ Янтра “ в Габрово. Домакините съумяха да се наложат над гостите си с 4:0.
„ Най-напред желая да благодаря на момчетата за желанието и старанието, което поставиха по време на мача. Това, което аз виждам като жанр и метод на игра, макар късото време, от което работя с тях, ме удовлетворява. Съвсем отговорно мога да заявя, че през по-голямата част от мача играхме по-добре от тима на домакините, макар неприятния резултат. За страдание обаче факторът съдийство оказва въздействие и постоянно е причина за опорочаване на футбола. Но за мен по-важно е това по какъв начин се показват те на терена и аз изрично съм удовлетворен от метода по, който играха “, разяснява след срещата новият треньор на „ Първа Атомна “ Евгени Маринов, който извежда клуба на публична среща за първи път.
След срещата с „ Янтра “ „ Първа атомна “ се подрежда на 11 място във краткотрайното класиране. Следващият XVIII кръг локалният отбор ще посрещне тима на „ Партизан “/Червен бряг./ Срещата ще се играе в неделя, 19 май, от 18:00 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР