„Първа Атомна“ победи с 3:1 един от претендентите за първото

...
„Първа Атомна“ победи с 3:1 един от претендентите за първото
Коментари Харесай

„Първа Атомна“ подчини с 3:1 „Севлиево“ в Козлодуй

„ Първа Атомна “ победи с 3:1 един от кандидатите за първото място в Северозападната трета лига състав на „ Севлиево “. Домакините преобладаваха на терена през всичките 90 минути и справедливо се поздравиха с триумфа, който можеше да е още по-изразителен.
Още в първите минути „ Първа Атомна “ натиснаха крепко гостите и съумяха да основат няколко комфортни положения за гол, който бяха пропиляни. Все отново закономерното се случи в 20-та минута, след независим пробив на Любо Младенов, при който домакините поведоха с 1:0. Радостта за тях не беше доста огромна откакто в 25-та минута при една контраофанзива футболист на „ Севлиево “ се строполи в наказателното поле и основният осъждам Георги Давидов отсъди много противоречива дузпа. Петър Казаков осъществя от бялата точка за 1:1. Щурмът на домакините продължи и макар позволения гол. Капитанът Николай Ганчев съумя да вкара хубав гол от фаул благодарение на рикошет в стената и даде законосъобразен задатък на „ Първа Атомна “ за 2:1 в 40-та минута.
През втората част нещата не се трансформираха, като домакините владееха топката през множеството време и сътвориха куп положения за гол. Ганчев беше прецизен за повторно в срещата и да даде задатък от два гола на своя състава. Той съумя да засече съвършено центриране на Людмил Николов и насочи топката с глава неспасяемо за 3:1.
Така „ Първа Атомна “, водени от старши треньора Николай Нинов, нанесоха първа загуба на състава на „ Севлиево “, който е воден от някогашният треньор на козлодуйчини Анатоли Тонов. От четири кръга момчета на Николай Нинов събраха актив от 6 точки и се подредиха на осма позиция в времето класиране на шампионата.
„ Доволен съм от играта на всички момчета, само че не и от резултата. Можехме да вкараме 7-8 гола, само че пропуснахме от чисти позиции “, добави старши треньорът Нинов.
Тази сряда двата отбора ще се срещнат още веднъж, този път във крайна среща за установяване на финалиста в зона Северозапад за купата на България. Двубоят ще се изиграе на безпристрастен терен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР