Паруш Парушев – Паро Боксьора и Виктор Боцев – Джуката

...
Паруш Парушев – Паро Боксьора и Виктор Боцев – Джуката
Коментари Харесай

София затъва! Мутри, обиколили затворите, раздават кредити. Паро Боксьора и Джуката искат лихви от 100%

Паруш Парушев – Паро Боксьора и Виктор Боцев – Джуката са измежду най-известните престъпни лица в столицата. Ето за какво наподобява необичайно, че има хора, които взимат заеми от тях.

Двамата са основали противозаконна финансова къща за бързи заеми. Обикновено клиентите им са доста закъсали хора, на които легалните къщи за бързи заеми и банките им отхвърлят подпомагане.

И тук обаче мутренското държание личи. Паро и Джуката желаят цели 100% рента. Тоест при изтеглени 1000 лева да вземем за пример не след дълго те си търсят назад 2 бона.

Тъй като активността им е противозаконна, договорите с клиентите също са противозаконни. Затова, в случай че някой клиент се заинати да не си върне дълга, Боксьора и Джуката не разчитат на страната, а взимат нещата в свои ръце. Ако клиентът е жена, стартират да я заплащат с обезчестяване. Ако е мъж, с ликвидиране.

Офисът им се намира в „ Люлин “, а за следващата им незаконна скица разкри пред медиите чиновник на Министерство на вътрешните работи, който проверява случая.

Не е загадка, че и двамата новоизлюпени кредитори са прекарали немалка част от живота си по пандизите. Паро е лежал за сводничество, а Боцев за въоръжен обир и разпространяване на опиати.

Дейността им с заемите е изцяло противозаконна. И двамата не дават отговор на нито едно изискване за пускане на сходна активност.

За да основеш финансова къща за бързи заеми, би трябвало да си неосъждано лице, да имаш висше обучение, да имаш трудов стаж в региона на стопанската система, финансите и правото, да имаш начален капитал от 1 млн. лева, както и още доста неща, които тези две мутри от „ Люлин “ нямат.

Доста хора са се опарили от тях. Повечето даже не са били наясно от кого теглят заем, тъй като в офиса им се представяла общителна и красива жена, на която двамата плащали заплата на черно.

В момента Министерство на вътрешните работи проверява случая, като към този момент е ясно, че става въпрос за големи суми пари.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Паро Боксьора Джуката бързи кредити
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР