Партньорството между МВР и полицейските синдикати е в будна кома.

...
Партньорството между МВР и полицейските синдикати е в будна кома.
Коментари Харесай

От 24 000 проверки за алкохол на служители на МВР, положителни са 35

Партньорството сред Министерство на вътрешните работи и полицейските синдикати е в будна кома. Това съобщи в " Говори в този момент " заместник-председателят на СФСМВР Илия Кузманов.

Синдикатите са недоволни от равнището на обществения разговор. Според тях е оскърбен имиджа на чиновниците на реда.

" Това, което ни разочарова от политическото управление е присъединяване им в акция по сриването на имиджа на чиновниците. Масово първоначално обвиняванията пристигнаха и от професионалното управление - че сме пияници, корумпирани и така нататък Да, в този момент изявленията са много обрани, само че вредата към този момент е нанесена ", сподели Кузманов.

Той посочи, че от 24 000 проби за алкохол на чиновници на Министерство на вътрешните работи в работно време, позитивни са единствено 35.

" При това, тези 35 може да са 0,1 или 0,2 промила. Ако сте били на посетители до 11.30 вечерта и сутринта в 8.30 дадете алкохолна проба, може да покажете 0,1 или 0,2 промила без това да ви пречи да работите ", уточни той.

От 4500 инспекции за опиати, позитивни са 4. Според Кузманов всичко това демонстрира, че подобен проблем в Министерство на вътрешните работи не съществува.

За последните 6 месеца има 6 починали чиновници на реда, което е невиждано, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР