Партньорство на стойност 310 млн. долара обявиха Spotify и ФК

...
Партньорство на стойност 310 млн. долара обявиха Spotify и ФК
Коментари Харесай

Ще носят ли тениски с Шакира играчите на Spotify Camp Nou

Партньорство на стойност 310 млн. $ оповестиха Spotify и ФК Барселона, което ще докара до обилни промени във визията на играчите и в името на паметния стадион, който към този момент ще се споделя Spotify Camp Nou.

Договорът е за четири години и дава право на платформата за музика да взе участие в дизайна на екипите на футболистите от мъжкия и женския тим на Барселона. 

Освен логото на Spotify върху предната част на екипите на играчите е доста евентуално да се появят и лица на актьори, с които работи Spotify. 
 Снимка 566975
 

Не би било изненадващо да забележим лика на певицата Шакира, брачна половинка на бранителя Жерар Пике, или пък Джъстин Бийбър, който наподобява е част от маркетинговата акция около договорката. 

Пике и Шакира също вземат участие в акцията и по тази причина е рационално да предположим, че поп-звездата може в някакъв миг да краси освен това от ВИП ложите в стадиона.

Партньорството започва публично през месец юли и към момента се чака то да бъде публично доказано на трети април от борда на футболния клуб.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР