Партньорката на Сашо Кадиев от Преди обед сащиса дамите в

...
Партньорката на Сашо Кадиев от Преди обед сащиса дамите в
Коментари Харесай

Деси Стоянова, ти сериозно ли?! Що за жена си?! (водещата шокира)

Партньорката на Сашо Кадиев от " Преди обед " сащиса дамите в нета и ги накара да се запитат: " Абе, Деси, ти жена ли си?! "... Да, Деси Стоянова, която е обществена персона и би трябвало да е суетна и кокетна като множеството родни Випове, сподели напълно различен натюрел.

Стоянова призна пред всички, че въобще не й пука на какъв брой години е и си споделя възрастта с наслада - било то на познати, или на непознати хора. Думите й шокираха мнозина, тъй като Деси не е нито на 20, нито на 30, а на 47 лета. А на тази възраст едно 95 % от нежния пол изпитва смут от първите числа на ЕГН-то си.

" На 47 съм и мога да го дублирам до обратен тласък. Не се тормозя и не се опасявам от годините си, обичам да ги споделям. Дори в противен случай - когато кажа, че съм на 47, а хората ме погледнат стреснато и ми кажат: " Стига, бе! Не ти личат въобще! ", това ме прави щастлива ", споделя водещата.

Стоянова описа и че постоянно се е стремяла да поддържа добре кожата си като в никакъв случай не пропуща значимите неща - почистването и подхранването. Тя си имала и персонална козметичка, която й прилагала разнообразни " хватки " за младост, само че надалеч от пластичните интервенции.

" Не бих си поставила хиалурон, нито пък да се боцкам с всевъзможни неща, най-малко на този стадий. Не съм почитател на изкуствените кукли ", споделя Деси Стоянова.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР