Партньорите ще могат да избират между пет различни варианта за

...
Партньорите ще могат да избират между пет различни варианта за
Коментари Харесай

Варианти за използване на платформата за онлайн магазини NEXT BASKET


Партньорите ще могат да избират сред пет разнообразни разновидността за насърчаване на търговия онлайн.

През 2023 година бизнесът ще може да се възползва от един напълно нов метод да развива и унифицира онлайн наличието си. Това е платформата NEXT BASKET - новаторско решение, което обгръща всички процеси и системи, нужни за срещата сред търговец и клиент в цифровото пространство.

И до момента в който досега информацията за NEXT BASKET беше по-скоро теоретична, то с днешна дата към този момент са известни и съответните способи, по които бизнесмените ще могат да употребяват платформата.
Самостоятелно ръководство и ръководство от стана на NEXT BASKET
Една от главните задания на е да предложи постоянна, бърза и функционална софтуерна платформа за направа на онлайн магазини. Това обаче е единствено основата, върху която се развиват всички останали функционалности за напредък и повишение на успеваемостта на търговците.

Като допълнение към онлайн магазина, NEXT BASKET ще предлага на сътрудниците си и цялостна екосистема за депозиране, фулфилмънт, обслужване на клиенти, маркетинг и реклама в интернет.

Тези процеси могат да бъдат проведени по два съществени метода - независимо от страна на клиента и благодарение на експертите на платформата. Или другояче казано - търговците ще могат да употребяват независимо софтуера против месечна такса или ще могат да изберат опцията да делегират цялостното ръководство на бизнеса си онлайн против % от месечния оборот.
5 разновидността за партньорство за дребни, междинни и огромни бизнеси
В взаимозависимост от това дали ще ръководят онлайн магазина си независимо или ще делегират тези отговорности на NEXT BASKET, сътрудниците ще могат да избират сред пет разнообразни разновидността за потребление на платформата:

NB SELF - SaaS услуга, при която сътрудниците заплащат закрепена месечна такса за потребление на софтуера и ръководят цифровото си развиване независимо.
 

NB 360 - 360-градусова опция за онлайн развиване, в която сътрудниците получават направа и поддръжка на онлайн магазин, депозиране на продуктите и фулфилмънт на поръчки до 28 страни в Европа против % от месечния оборот на онлайн магазина.

Managed by NB - вид за партньорство, в който NEXT BASKET ръководи и развива онлайн магазина, само че сътрудниците употребяват личен склад за депозиране на продуктите.

NB LOCAL - алтернатива за физически магазини, посредством която магазинът стартира да се употребява като функционален склад за издаване на онлайн поръчки, а NEXT BASKET обгрижва всички цифрови действия на бизнеса.

NB PRO - благонадежден вид за огромни търговци, които желаят да ръководят магазина си независимо, само че търсят допустимо най-сигурния програмен продукт, осигуряващ скорост, сигурност, скалируемост и проследимост на процесите.

 

Детайли за всеки един от петте вид за съдействие можете да откриете в корпоративния уебсайт на платформата, който е напълно наличен на български език. Там ще откриете също по този начин цялостния лист с 340 функционалности, 90 интеграции и, от които можете да се възползвате в другите други възможности за партньорство.

Платформата се чака публично на пазара през първата половина на 2023 година. Междувременно, след месец ще можем да забележим и първият онлайн магазин, основан на новаторската софтуерна архитектура на NEXT BASKET.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР