Партньорите на Украйна създадоха нова коалиция, насочена към укрепване на

...
Партньорите на Украйна създадоха нова коалиция, насочена към укрепване на
Коментари Харесай

Рамщайн-17: Създадена е коалиция за усилване на украинската ПВО

Партньорите на Украйна сътвориха нова коалиция, ориентирана към подсилване на противовъздушната й защита. Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин съобщи това по време на тирада при откриването на 17-ата среща на Контактната група за защита на Украйна, известна като Рамщайн, информира  уеб сайтът  на Пентагона.
 
" Очаквам с неспокойствие да работим дружно, с цел да определим водачи и участници във всяка една от нашите " обединения от благоприятни условия ". Вече сме организирали обединения, ориентирани към развиването на украинските Военновъздушни сили и техните информационно-технологични благоприятни условия ", сподели Остин.
 
 Лойд Остин Лойд Остин Източник: Shutterstock
Ръководителят на Пентагона акцентира, че през днешния ден участниците в Контактната група по защитата на Украйна ще обсъдят напредъка в основаването на нова коалиция, която визира наземните системи за противовъздушна защита.
 
" Високо правя оценка водачеството на Германия и Франция в тази значима самодейност. Те организираха първата си виртуална среща предходната седмица и ние активизираме ресурсите на цялата контактна група, с цел да подкрепим тези старания ", добави Остин.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР