Партньори срещу престъпление е български аудио подкаст за криминални истории

...
Партньори срещу престъпление е български аудио подкаст за криминални истории
Коментари Харесай

Стартира новият подкаст Партньори срещу престъпление

Партньори против закононарушение е български аудио подкаст за престъпни истории на дребен и огромен екран с водещ журналистът и кинокритик Зорица Аспарухова. Два пъти в месеца, тридесет минутните епизоди ще предлагат и разискват кървави, страшни, смешни, мистериозни… от тези истории, които изправят косата, до момента в който почитателите на жанра пият своя следобеден чай или може би нещо по-силно.

Всеки епизод ще споделя по миминум една престъпна история, която може да се гледа по малкия екран, в стрийминг платформите или на кино. Някои истории са същински, а други са плод на нечия фантазия… Но всички подсигуряват положително изкарване за феновете на мистериите, трилърите и " whodunit " жанра - вариация на детективската фантастика, водена от сюжет, в която главният фокус е пъзелът към това кой е направил закононарушението.

С ударен старт, още в първия епизод, феновете на същинските мистерии ще научат повече за убийството на Владимир Похилко, ко-създател на играта " Тетрис ", както и за кино лентата по същата преживелица. Ще схванат по какъв начин мислят великите крадци, какъв е проектът зад най-дръзкия грабеж на елмаз в Европа и за какво има доктрина, че над телевизионната поредицата " Клуб " Веселие " (Glee) тегне проклятие…

В началото на всеки месец Партньори против закононарушение ще показва с рекомендация, само че и с доза сериозна мисъл, разнообразни престъпни филми или сериали, които може да се гледат незабавно. А във втория си епизод за месеца (средата на месеца) ще има специфичен посетител.

Първите двама посетители към този момент са известни – телевизионната водеща и актриса Поли Недкова ще показа страстите си от поредицата " Убийства на неприятни девойки ", а радиоводещият Драго Симеонов ще разиска със Зузи Аспарухова закононарушения около " зайчета " от имението Playboy. Двамата ще разсъждават по какъв начин се е трансформирал този бранд с годините и къде/как се нарежда тематиката за секса през днешния ден в киното. С всеки един от своите 30 минутни епизоди Партньори против закононарушение дава обещание страховито наличие и положително изкарване със слушалки в ушите или споделено в компания. Партньори против закононарушение ще излиза два пъти в месеца – първоначално и в неговата среда – и може да се слуша в познатите подкаст платформи – Spotify, Гугъл Podcast и Apple Podcast.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР