Партньори на БСП се опитват да притоплят стар донос за

...
Партньори на БСП се опитват да притоплят стар донос за
Коментари Харесай

БСП се опит да притопли стар донос за Мария Габриел

Партньори на Българска социалистическа партия се пробват да притоплят остарял донос за кандидат-премиерът Мария Габриел. От Сдружение Дискусионен клуб за обществена локална политика са внесли сигнал до основния прокурор за спор на ползи със задна дата. Въпросното съдружие е член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, като негов началник е кандидат-депутатът Борислав Цветков, който не съумя да влезе в Народното събрание, напомня „ 19 минути “.   

В сигнала им се показва, че тя е била наемател на общинско жилище в столицата по времето, когато е била евродепутат. Историята е от 2010 година когато Габриел подписва контракт с дъщерна компания на общинското сдружение Столични парцели. Така тя наема апартамент от 128 кв. м в кв. Лозенец, с наем от 400 лева През 2014 година като общински консултант от Българска социалистическа партия Николай Белалов пита в писмо Столичната община дали евродепутат наема общинско жилище.

Официалният отговор от там е негативен, само че съгласно социалистите това не е по този начин. Според Българска социалистическа партия официално въпросният апартамент не попада към по този начин изброените категории „ общински жилища “, само че пък е в капитала на комерсиално сдружение, което е благосъстоятелност на Столичната община.  

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР