Партньорът на Кайли готов да “пее пред полициятаВ момента двете

...
Партньорът на Кайли готов да “пее пред полициятаВ момента двете
Коментари Харесай

Италия екстрадира в Белгия съпругата и дъщерята на Пандзери

Партньорът на Кайли подготвен да “пее ” пред полицията
В момента двете са под домакински арест

Съдът в италианския град Бреша постанови да бъдат екстрадирани в Белгия брачната половинка и дъщерята на считания за главатар на корупционния скандал “Катаргейт ” някогашен италиански евродепутат Антонио Пандзери.

В момента жена му Мария Долорес и щерката - юрист Силвия Пандзери, са под домакински арест в фамилното жилище край град Бергамо. Белгийската прокуратура е уверена, че двете дами са съучастнички в аферите на техния брачен партньор и татко, като са употребили без срам и задръжки извоюваните от него от подкупи доста пари. Освен това двете дами изпълнявали и ролята на интернационалните куриери на хипотетичната незаконна тайфа от европейски служители, като юрист Силвия Пандзери постоянно била пътувала до столицата на Катар Доха с разнообразни поръчения.

Междувременно магистратите в Брюксел започнаха да назовават “Капо ди тути капи ” някогашния евродепутат Антонио Пандзери, който сега е началник на подвизаващата се в Брюксел и работеща със страни от Близкия Изток и Африка лобистка организация “Fight Impunity ”. Така нормално се зоват босовете на сицилианската мафия и лепнатото на Пандзери название е индиректно доказателство за това, че белгийската прокуратура вижда в “Катаргейт ” скица, присъща на проведената престъпност на Апенините.

А при обиск в понеделник в италианския дом на набедения за главатар на далаверата 67-годишен мъж полицията откри скрити 17 000 евро, които бяха иззети заради липса на документи за тяхното придобиване. “Капо ди тути капи ” обаче разгласи, че това била оскъдна сума джобни пари, която в действителност не е доста огромна, за разлика от откритите в неговата брюкселска канцелария към 600 000 евро. Магистратите допускат, че парите са били получени в Брюксел от представители на Катар в символ на признателност за отбраната на страната им в Европарламента.

Междувременно раздухвайки житието-битието на солунчанката Ева, жълтите медии в Брюксел и Париж не се двоумят да я дефинират с изключение на като корумпирана и като много отмъстителна жена. Твърди се да вземем за пример, че откакто някогашният водач на лявата ПАСОК и министър председател на Гърция Георгиус Папандреу изстрелва Ева във висините на политиката в южната ни съседка и за малко тя е негова тръпка, той я изоставя. Да, само че въпреки към този момент да е депутатка и да е получила надали не всичко от ментора си, афектираната солунчанка стартира да играе против него и провокира рухването от власт на кабинета му.

Също по този начин мълвата из Брюксел дефинира Ева като доста тачена в Катар дама, като при гостуванията є там тя е била одобрявана постоянно от локалния министър на труда. Онзи, против който в последно време са били отправяни най-вече рецензии за плачевното положение и употребата на задграничните служащи в страната.

В късния следобяд във вторник италианските медии оповестиха, че “Катаргейт ” има своя първи разкаял се “мафиот ”, който ще насочва брюкселските магистрати в продължаващото следствие на корупционния скандал. Става дума за колегата на Ева Кайли - по-младият с 10 години от нея италианец от Милано Франческо Джорджи, на който тя ражда преди две години щерка. Арестуваният като изгората си Франческо знае доста и има какво да “пее ” в полицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР