Партньорът на Катрин Райън Боби Кутстра призна, че му липсва

...
Партньорът на Катрин Райън Боби Кутстра призна, че му липсва
Коментари Харесай

Партньорът на Катрин Райън признава, че му липсва да спи със „секси съпруга“, тъй като двойката спи в отделни легла

Партньорът на Катрин Райън Боби Кутстра призна, че му липсва да споделя леглото с нея, откакто в новите й документални серии беше разкрито, че те са спали настрана.

40-годишният комедиант е водещ на сериала W от пет елементи Katherine Ryan: Parental Guidance, който започва в понеделник вечер. Шоуто, което изследва родителството и фамилната динамичност, включва и нейния сътрудник Боби, на 40, и трите й деца.

Първият епизод срещна феновете със фамилията на Катрин, което включва щерка й Вайълет, на 14, от предходен връзка. Катрин също е родител на щерка си Фена, на една година, и наследник Фред, на две години, с нейния сътрудник Боби.

В един миг от епизода двойката разкри, че към този момент не спи в едно легло. Те обясниха, че Катрин споделя едно легло с най-малкото им дете Фена, до момента в който Боби споделя друга стая с дребния Фред.

Обсъждайки обстановката, Боби показа, че четиримата са се опитвали да спят в една стая преди този момент. Той сподели на феновете, че децата не престават да се б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР