Партнират им Юлиан Костов, Гергана Плетньова, Рая Пеева, Петър Антонов,

...
Партнират им Юлиан Костов, Гергана Плетньова, Рая Пеева, Петър Антонов,
Коментари Харесай

Вергов и Бахаров се събраха

Партнират им Юлиан Костов, Гергана Плетньова, Рая Пеева, Петър Антонов, Доля Гавански, Петя Силянова, Мартина Апостолва, Деян Ангелов и Илияна Коджабашева. Вергов и Бахаров дружно с Владимир Карамазов бяха измежду най-търсените и сполучливи продуценти на театрални представления, в които дружно участваха. Те основаха лична продуцентска компания – „ Трите мечки “, напомня Hotnews.bg.

С нея направиха няколко сполучливи постановки, с които обикаляха страната. В края на 2017-а „ Трите мечки “ отиде в историята и всеки хвана по личен път. Бахаров и Вергов настояват импровизирано, че безконечното мънкане на сътрудника им им пристигнало допълнително. Вергов и Бахаров обикалят дружно страната с представлението " Поетите " от години, а в този момент се събират и в сериал. Карамазов пък съвсем не играе, въпреки че се върна на щат в Народния спектакъл.
Реклама

Сериалът, който ще направи своя дебют идната година, споделя историите на разнообразни фамилии, разгърнати в шест епизода. Те изследват казуса на нарушената връзка сред родители и деца, която води до съкрушителни житейски избори. Сюжетът на обществената драма наблюдава историите на шест деца, които основават връзка с новата си учителка Явора. На пръв взор тя не се разграничава от останалите учители, само че оценките на класа се усъвършенстват, другарствата - също, а връзките сред учениците стартират да се трансформират.
Реклама

Във всяко семейство обаче има прикрит или очевиден проблем. По тази причина Явора, която децата съвсем обожествяват, се трансформира в онази изчезнала майка, за която всички те мечтаят. Романът на Теодора Димова “Майките ” е оповестен през юни 2005 година и е притежател на многочислени влиятелни български и интернационалните награди. Книгата е преведена на 11 езика, а в България е издавана към този момент 14 пъти.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР