Партизан прекъсна лоша серия с 2:0 над едноименния тим на

...
Партизан прекъсна лоша серия с 2:0 над едноименния тим на
Коментари Харесай

Партизан се върна на победния път

Партизан прекъсна неприятна серия с 2:0 над едноименния отбор на град Левски в Червен бряг. Срещата e от 23-ия кръг на Северозападната Трета лига. Стана равносилен мач с лек превес на домакините. Двубоят стартира с пропуск от близко на Милен Тонев пред вратата на левскарите. Отговорът беше рисков удар с глава на Милен Ивов. След фаул изпълнен от играещия треньор Любомир Иванов, топката мина на сантиметри от външната страна на вратата. При друго негово осъществяване стража на Левски избави. После Траян Димитров можеше да открие резултата на гостите, само че удара му беше слаб. В оставащото време до почивката Георги Петков не съумя от близко с глава. В 55-ата минута Калоян Тодоров извърши точно фаул, само че левскарския пазач мазета топката в гредата. Пред отсрещната врата Леон Илиев подаде, само че Христо Димов не съумя да засече топката. В 65-ата минута Джанко Танев от гостите извърши фаул и получи втори жълт и червен картон. 

Червенобрежкият състав натисна, само че до чиста голова обстановка не се стигна. Капитанът му Галин Великов пък напусна с травма. Отсреща Траян Димитров стреля рисково с глава. Промяната настъпи в 83-ата минута, когато Леон Илиев центрира и Димов откри резултата с глава. След 180 секунди левскарите останаха с девет футболисти, тъй като Ивов извърши фаул и получи втори жълт и червен картон. Накрая Атанас Атанасов подаде на Илиев и двамата с Тонев се устремиха сами против вратаря. Първият подаде на втория и стана 2:0. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР