Партизан (Червен бряг) гостува в Павликени на едноименния тим в

...
Партизан (Червен бряг) гостува в Павликени на едноименния тим в
Коментари Харесай

Любомир Иванов: Надявам се Зоналния съвет на БФС – ВТ да си е взел поука

Партизан (Червен бряг) гостува в Павликени на едноименния отбор в събота, 11 март. Двубоят е от 18-ия кръг на Северозападната Трета лига.

„ Отиваме в Павликени за победа. След случилото се в мача сред двата тима през предишния сезон, се надявам Зоналния съвет на БФС – Велико Търново да си е взел поука с цел да не се позволяват повече сходни произшествия. Но пък видяхме, че още в първия пролетен кръг от тима на Севлиево имаха искания по отношение на съдийството на мача им в Павликени. 
 Треньорът на Партизан (Червен бряг) с роман за багра в Павликени: Според написаното от делегата излиза, че нищо не се е случило Треньорът на Партизан (Червен бряг) с роман за багра в Павликени: Според написаното от делегата излиза, че нищо не се е случило
През последните години салдото ни против Павликени беше негативен. Прекъснахме тази отрицателна традиция през предходната есен, когато ги победихме в Червен бряг. Надявам се да продължим сполучливите си игри против този съперник “, разяснява пред Sportal.bg играещия треньор на червенобрежкия отбор Любомир Иванов.   

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР