Партийната битка приключи в неделя. Резултатът е категоричен - ГЕРБ

...
Партийната битка приключи в неделя. Резултатът е категоричен - ГЕРБ
Коментари Харесай

Човек на Манолова е искал 3 млн. лв. на Борисов за избори. Премиерът разкри и страшна схема за балотажа

Партийната борба завърши в неделя. Резултатът е безапелационен - ГЕРБ и Българска социалистическа партия в конкуренцията за София. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в утринния блок на БТВ.

"ГЕРБ ще бие, в случай че през днешния ден бяха парламентарните избори, демонстрира изследване. Дори в Русе където претендентът на Българска социалистическа партия води, ГЕРБ е първа политическа мощ. За да разрушим статуквото в Ямбол, ние премахнахме всички. Спечелихме столицата с близо 10%. 1727 съветника имахме през 2015 година, в този момент имаме 1807 в страната. Премахнах основни хора в ГЕРБ, които не помагаха и бяха против партията. Нямахме време да наложим претендентите, като този в Русе. Имахме различен претендент, на който не стигаха 6 дни уседналост, за това избрахме настоящия претендент. В Плевен отново сме първа политическа мощ нищо, че претендентът ни е втори. Понеже съм партиен водач ще приказвам за силата ни. Ние имаме два пъти повече кметове и общински съветници от Българска социалистическа партия. Ако беше противоположното, представете си какво щяха да приказват. Когато виждам излъчвания си мисля, че виждам остарели фрагменти ", сподели още министър председателят.

"Какво им вади очите този джип на 10 години. И президентът се вози на същия джип. Тази седмица да сте ме видели някъде. През акцията бях на 2-3 места, едно от тях е на Автомагистрала “Хемус”. Това не е ли значима тематика, хората би трябвало да знаят по какъв начин се строи. В Сливен направихме спортни зали, а бях и на ревю за селкостопански артикули ", разкри Борисов.

"Битката за София завърши сред партиите, а в неделя мисля че разсъдъкът ще надделее. Няма публицист, който съумя да изкопчи от Манолова, че тя е подкрепена от Българска социалистическа партия. Те не могат да покажат нещо направено, само че ги бива в аферите. Те един път се завлякоха с аферата "Костинброд ". Но дано не наскърбяваме по този начин костинбродци. Сега измислиха, че има пазаруване на гласове. Всички знаят, че 1000 ромски гласа не могат да трансформират нищо за столицата. В неделя ще снимат по какъв начин няколко роми под строй гласоподават "уж " за Фандъкова. Всичко това ще се качи по обществените мрежи. Човек от екипа на Манолова ми разкри, че тя нощес е била в ромска махала, с цел да убеди хора да кажат, че Фандъкова им е платила за глас. Мога да се закълна в тази информация. Манолова няма екип, тя има много нечистоплътни хора – чисто физически, част от тях не се къпят. Един човек с име, което стартира с “Б” ми изиска преди 15 години 3 милиона лв., с цел да ми завоюва избори. Аз му споделих, че ги нямам тези пари, а той ми съобщи да желая от Цветелина (бел.а Цветелина Бориславова). Нито имах партия, пари или покровители тогава. Точно излизах от Министерство на вътрешните работи. Но ги бих и то с доста. Този човек е при всеки нов политик и нов късмет. Братя Галеви доста са помогнали на Манолова за ромските места. От чужбина имат въздействие върху ромските босове. Няма да се учудя в случай че и на първи тур са правени такива магарии. Това е сюжет ", разкри министър-председателят.

"С какво Манолова може да бие Фандъкова. Какво ще покаже, че е направено от Българска социалистическа партия. Нинова сподели, че е на балотаж в София ", попита Борисов.

"ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и “Атака” имат 33 общински съветници. А какво е споделила дамата, която поддържа Орешарски, не ме интересува ", сподели още той.

"В изборния ден не трябваше да има пропаганда. Президентът обаче внуши, че аз имам голяма квота във Висшия правосъден съвет – имам 3 от 24 души. Партията на Радев също има толкоз дали своят вот за Гешев. Не поддържам митингите против Гешев, защото не обичам митингите. Ако мога вземам решение всичко с разговор, с цел да не се затруднява придвижването в столицата ", разяснява Бойко Борисов.

"Имаме 3 милиарда повече в бюджета. Поредна неистина няма, а аз нямам неизпълнено заричане. Когато има градивна рецензия към мен, аз я одобрявам. Често си “чатим” с Илиян Василев, който има градивна рецензия по отношение на работата ми. Когато съм прав ми написа “браво”, когато не съм, аз му давам отговор ", разкри министър председателят.

“Графа” е прелестен. Вечер наподобява фантастично. Беше помярна яма преди години. Добре, че направихме нещо, с цел да имате с какво да го сравнявате. Този, който е направил неточност в този момент ще бъде съден. Не всички строителни компании са толкоз положителни. София стана прелестна, преди 10 години беше сив и гнусен град”, обърна се Борисов към Антон Хекимян.

"Благодаря на гласоподавателите и на екипите. Надявам се да няма опити в неделя за столицата. Моля сътрудниците от център-дясно да не ни затварят врата. Нека да си влагат в бъдещето ", разяснява министър-председателят.

"Честит празник на всички, през днешния ден е прекрасен и ярък ден ", приключи Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР