Партията за реформи в Обединеното кралство на Найджъл Фараж изпревари

...
Партията за реформи в Обединеното кралство на Найджъл Фараж изпревари
Коментари Харесай

Риши Сунак на въжетата, тъй като реформата на Найджъл Фараж изпреварва торите в последното проучване на общественото мнение

Партията за промени в Обединеното кралство на Найджъл Фараж изпревари торите съгласно последното ни изследване на публичното мнение в удар с чук за Риши Сунак.

Седмичното предизборно изследване на The Mirror от Whitestone Insight открива, че консерваторите изостават на трето място - единствено две седмици преди общите избори. Реформата е с 20% - с три пункта повече по отношение на анкетата от предходната седмица - до момента в който торите остават с едвам 19% след мрачна седмица за премиера.

Подкрепата за лейбъристите спадна леко в изследването от предходната седмица, само че партията на Keir Starmer продължава да се радва на солидна преднина от 20 пункта пред ръководещата партия. Клаудия Тома, съветник в Whitestone Insight, разказа изкачването на Reform над торите като " исторически миг " и доказателство за " отчаяние " измежду гласоподавателите на торите.

Г-н Сунак се бори да преобърне тежкия рейтинг на Консервативната партия, откогато заложи на летните избори през май. Кампанията му беше провален...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР