Партията ще дърпа кадри на БСП и ИТН Стефан Янев

...
Партията ще дърпа кадри на БСП и ИТН Стефан Янев
Коментари Харесай

Стефан Янев повежда нова партия, учредяват я на 19 март?

Партията ще дърпа фрагменти на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ
Стефан Янев прави своя партия. Вече е планувана и дата за нейното основаване, само че неофициалният старт на плана ще бъде даден на 3 март от връх Шипка. Очаква се Янев да отиде за тържествата там. Това съобщава „ Марица “, базирайки се на източници, близки до бригадния военачалник, който два пъти беше назначен от президента Румен Радев за длъжностен министър-председател.

Засега се планува основаването на новата партия да стане на 19 март. Името ѝ към момента не е определено, само че сигурно ще се търси родолюбив детайл. Янев, който през вчерашния ден навърши 62 години, направи видеообръщение във връзка на гласуването на оставката му като боен министър.

„ Не се усещам отговорен за нищо, което съм споделил или направил. Във всичките си дейности съм се управлявал само и единствено от ползите на България “, съобщи генералът, който упрекна сегашните партии в популизъм и лансиране на прочувствени тези. „ Вместо да се търсят работещи решения, се генерират краткосрочни политически дивиденти въз основата на страданията на хората “, съобщи някогашният боен министър.

Хора до някогашния министър председател към този момент шетат по структури в страната. Те са търсили най-много координаторите на Българска социалистическа партия и „ ИТН “, разочаровани от двете партии. Избирателите на двете парламентарни сили плюс поддръжниците на „ Възраждане “ са евентуален електорат на новата партия.

Със сигурност Янев разчита и на симпатизантите на президента Румен Радев, за чийто човек минава. Това сигурно ще утежни така и така ледените връзки сред президента и Българска социалистическа партия, разясниха червени депутати. Още повече социалистите се съмняват, че за плана на Янев към този момент работят Кирил Добрев и други врагове на Корнелия Нинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР