Партията сама се оздрави. В нея има един инстинкт за

...
Партията сама се оздрави. В нея има един инстинкт за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Явно е медиен фойерверк, за да се вмени, че партията се разпада

" Партията сама се оздрави. В нея има един инстинкт за самозапазване при опасност партията се сплотява. Официално никой до момента не е подал молба за овакантяване, нито в Перник, нито в Пловдив. Явно е медиен фойерверк, с цел да се вмени, че партията се разпада ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред bTV.

Според нея дребна група нападна по противен метод, не се преценява с болшинството в левицата.

" Това са хора, които години наред се пробват да овладеят Българска социалистическа партия и да я ръководят, тъй че да бъде в техен персонален интерес ", сподели Нинова.

Нинова разяснява и някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

" Няма по какъв начин да си определен от партия, която да споделя, че е за мира, срещу експорт на оръжия. Участвал си в това решение, а по-късно да излезеш в Народното събрание и да кажеш, че си за експорт на оръжие, за узаконяване на марихуаната в България. Или си част от екип, и можеш да работиш идейно, или си избираш своя път. Ето той си откри в " Демократична България ", с радикално друга идеология ", сподели тя.

" Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия българските социалисти няма да одобряват Истанбулската спогодба ", добави Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР