Партията сама се оздрави, партията има чувство за самосъхранение. Никой

...
Партията сама се оздрави, партията има чувство за самосъхранение. Никой
Коментари Харесай

Корнелия: Партията е здрава, никой не напуска

Партията сама се оздрави, партията има възприятие за самозапазване. Никой до момента не е подал за овакантяване, нито в Перник, нито в Пловдив. Явно е медийно, с цел да се вмени, че партията се разпада. Това разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред Би Ти Ви.

По думите й закъсняла е инспекцията на ТЕЦ-овете. Ако дишаме замърсен въздух, би трябвало някой да бъде осъден, а това значи, че българската прокуратура не си е свършила работата, съобщи Нинова.

Според нея дребна група нападна по противен метод, не се преценява с болшинството в Българска социалистическа партия. Тя разяснява и отлива на Българска социалистическа партия, като изясни, че желае да сплотяват хора към хрумвания и идея, не всеки да си гони задачите. Подадохме ръка на левицата, само че всеки е свободен да напусне, сподели Нинова.

Тя разяснява и някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Явор Божанков, че или е част от екип, или избира своя път. Ето той си откри в " Демократична България ", с радикално друга идеология, сподели тя.

Имаме спор с партията на Европейските социалисти. Инфлации, цени са ни предпочитани тематики, изясни още Нинова.

Според нея Българска социалистическа партия няма общо с " Възраждане " по тематики като  мир и Истанбулската спогодба. " Ние си имаме линия, която следваме ", сподели Нинова.

Ще изчакаме да забележим резултатите на изборите, а по-късно ще решим вътрешнопартийно. Каквото решат членовете на партията, това ще се случи, съобщи Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР