Партията, с която Слави Трифонов ще се опита да влезе

...
Партията, с която Слави Трифонов ще се опита да влезе
Коментари Харесай

Слави реши окончателно! Партията му ще се казва Промени тази държава

 Партията, с която Слави Трифонов ще се опита да влезе трайно в политическия живот на България, ще се споделя " Промени тази страна "! Новината показа извънредно пред лупа.бг близък до шоумена от Учин дол.

От обкръжението на новия Месия признаха, че названието " Промени тази страна " е несъмнено на 99%. Все отново остава един % късмет за смяна в последния миг, защото тежката си дума по тематиката остава да каже самият Трифонов.

Досега в публичното пространство партията на Слави битуваше като " Няма такава страна ". Юристите към шоумена с упоритости за власт обаче предизвестили, че такова наименование няма по какъв начин да получи правосъдна регистрация, по тази причина се стигнало до концепцията " Промени тази страна ".

В медиите към този момент излезе информацията, че учредяването на новата политическа мощ ще е на 5 октомври, като първото заседание на групировката е планувано в столичната зала " Рейнбоу Плаза ".

Според " течове " от кръга към Дългия правилата, за чието съблюдаване и одобряване Политическа партия " Промени тази страна “ ще работи, са:

- Разделение на управляващите

- Народен суверенитет

- Политически плурализъм

- Свобода на словото

- Реални гаранции за съблюдаване правата на индивида и гражданина
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР