Партията ни е мила, но държавата е над всичко, каза

...
Партията ни е мила, но държавата е над всичко, каза
Коментари Харесай

ГЕРБ праща на ПП-ДБ преговорен екип, защото „държавата е над всичко“

„ Партията ни е блага, само че страната е над всичко ”, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националното заседание на партията, на което беше показан проектътна съдружно съглашение за цялостен мандат на държавното управление. Предложението идва ден преди кабинетът " Денков " да подаде оставка и да се направи ротацията с държавно управление с вицепремиер на ГЕРБ.

„ Ние подготвихме един план на съглашение. Именно, с цел да не слагаме сътрудниците от Политическа партия и Демократична България в безусловен или да го назовем под напън. И в случай че ме послушате, да дадем още един късмет на договарящия екип “, сподели Борисов, призовавайки ГЕРБ да дадат още една опция на ръководството с ПП-ДБ.

Лидерът на партията изреди състава на преговорния екип, в който влизат четири дами - вицепремиерътМария Габриел, Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева.„ Компетентни, твърди и в това време уверени, че бихме могли без избори да намерим решение на съставянето на кабинет “, сподели Борисов. Той уточни, че като„ виновна партия “ ГЕРБ ще опита да „ вкара ред в тоя безпорядък “, тъй като другояче, „ разделянето в страната идващите месеци ще отиде в доста направления “.

„ Затова дамите постоянно,заради инстинкта, който имат, мислят по-спокойно, по-мъдро, по-рационално, в случай че щете. Предлагам на днешното заседание да ми гласоподава това доверие, да изпратим този преговорен екип с този документ, който всички го имате, към този момент сме го качили, медиите го имат, и да опитаме да създадем едно изцяло ръководство “, посочи Брисов.И отсече, че краткотрайните решения не правят работа. „ Повече такива за 9 месеца, за 6 месеца, а да видиме, а да се пробваме. Пробвахме се 9 месеца!Или вършим нещо същинско, както дамите обичат да казват–брак,или повечене става по този начин “, съобщи водачът на ГЕРБ.

От структурите на партията утвърдиха решението да бъде излъчен преговорния екип вженски състав, който да намерирешение за сформиране на кабинет без да се стига до предварителни избори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР