Партията ни е мила, държавата е над всичко! Да помисли

...
Партията ни е мила, държавата е над всичко! Да помисли
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Партията ми е мила, но държавата ми е по-мила! Да помислим без избори да съставим кабинет

Партията ни е блага, страната е над всичко! Да намерения без избори да съставим кабинет! В тази комплицирана обстановка, в случай че отидем на избори, каквото е настроението на партията, ще съсипем страната. Но в сглобки не ми се взе участие. Като виновна партия да се опитаме да въведем ред в този безпорядък, тъй като Политическа партия са узурпирали цялата власт в страната. На Трети март народът сподели чудовищно разделяне, съобщи в речта си пред националното заседание на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов и се обърна към говорилите преди него Делян Добрев и Томислав Дончев, които излязоха с остри сериозни оценки на ръководството на ПП-ДБ.
 
След такива оценки и аз не мога да взема завоя. Усещам настроенията ви и в случай че ви накарам да вдигнете ръце дали да вървим на избори, ясно ми е какъв ще е резултатът. Партията ми е блага, само че страната ми е още по-мила. На Трети март видяхме чудовищно раздление на нацията - от една страна проруските партии и от другата страна останахме ние ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Отивайки на избори, би трябвало да сме наясно, че това разделяне ще се разтрои, тъй като ще сме разрушени по сред си, а по-отделно ще сме по-слаби в борбата за отстояване на евроатлантизма. За три години до такава степен се докарахме да се радваме, че сме на масата, цитира Борисов изявление на Тагарев, че най-важното, че е бил на масата измежду огромните на срещата в Париж. Ако в този момент отидем на избори, не знам по какъв начин ще повеждам предизборна акция, добави някогашният министър председател.
 
 Бойко Борисов на Националното заседание на Политическа партия ГЕРБ` Бойко Борисов на Националното заседание на Политическа партия ГЕРБ` Източник: Скрийншот видео кадър
Аз не мога към този момент, както преди 9 месеца, да се " сбия " с Кирил Петков. Подготвихме един план, с цел да не слагаме сътрудниците от Политическа партия и Демократична България в ултиматум. Днес в 14 ч. ще им го предадем, изясни Борисов и разгласи, че преговорният екип от страна на ГЕРБ ще бъде воден от Мария Габриел и ще включва Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева. Господ дава на всеки тестване, колкото може да понесе. Минахме през какво ли не за 3 години, сподели Борисов при започване на словото си.
 
Преди Бойко Борисов изявление направиха Томислав Дончев, Делян Добрев, Рая Назарян, Мария Габриел. " Даваме финален късмет ", съобщи Томислав Дончев пред актива на ГЕРБ по време на националното заседание на партията. " Едно държавно управление е, с цел да работи и дава резултати. Освен Мария Габриел никой различен не дава резултати. Уважаеми сътрудници, аз се багра, че ротацията в този й тип все още е по-скоро безсмислена ", сподели Дончев.
 
По думите му не може да се продължава по този начин, тъй като Министерски съвет " не може да е нещо приблизително сред стажантска стратегия и туристическа организация ". " Няма ултиматуми, има финален късмет – да има правила, ред и гаранции, че държавното управление ще работи и ще реализира резултати за хората ", съобщи Дончев.
 
По време на националното заседание приказва и Делян Добрев. " До края на предходната година в случай че не бяхме ние да ги спрем още щяхме да купуваме подобен съветски нефт. Те потвърждават, че съм прав с всеки минал ден ", сподели той пред партията. По думите му ПП-ДБ с 10 милиарда лв. са финансирали режима на Владимир Путин.
 
 Делян Добрев на Националното заседание на Политическа партия ГЕРБ Делян Добрев на Националното заседание на Политическа партия ГЕРБ Източник: Скрийншот видео кадър
" А Навални като умря, реваха като опечалени майки във Facebook ", акцентира Добрев. Вижда им се краят, уповавам се той да е напълно близо ", сподели още той.
 
На форума ще бъдат признати два документа. Единият е план за Споразумение за взаимно ръководство сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ до края на мандата на 49-ото Народно заседание. Другият документ съставлява механизъм за това по какъв начин ще се взимат решенията в възможната коалиция, в това число персоналните и тези за регулаторите.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР