Партията ни днес има нужда от обединение, има нужда от

...
Партията ни днес има нужда от обединение, има нужда от
Коментари Харесай

Хасан Азис: Партията ни има нужда от обединение, има нужда от Ахмед Доган

Партията ни през днешния ден има потребност от обединяване, има потребност от Почетния ръководител доктор Ахмед Доган, написа в пост в обществената мрежа фейсбук дългогодишният кмет на Кърджали от Движението Хасан Азис, който на последните избори не бе номиниран за идващ мандат. 

" Неизменно, доктор Доган постоянно до момента е показвал единствения верен път за Движение за права и свободи най-трудните ѝ моменти. Партията ни през днешния ден има потребност от обединяване, има потребност от Почетния ръководител доктор Ахмед Доган! Пътят на Движение за права и свободи е начертаният път от доктор Доган! ", декларира Азис. 



В поста си той показва, че " към този момент 34 година Движение за права и свободи е в основата на развиването на европейска България, непроменяемо подпомагано и подкрепяно от визионера и пълководец доктор Ахмед Доган, който още през 1990 година е набелязал евроатлантическото бъдеще на България ".

" През всички тези години Движение за права и свободи резервира своето единение с помощта на отговорността пред гласоподавателите си, на полезностите си, силата на груповите си органи, демократичността си и прозрачността си. Движение за права и свободи е основана и се развива по пътя ѝ, начертан от основателя ѝ и почетен ръководител – доктор Доган, и всяко отклоняване от този път би трябвало да ни връща към идеалите и полезностите, заложени преди 34 година в основите на партията ", декларира Хасан Азис.

По-рано през днешния ден ръководителят на ДПС Делян Пеевски съобщи, че Движение за права и свободи ще бъде монолитно и с господин Доган ще върви напред. Пеевски добави, че партията няма да се разцепи. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР