Партията на властта Единна Русия“ да бъде обявена за терористична

...
Партията на властта Единна Русия“ да бъде обявена за терористична
Коментари Харесай

Великобритания: Партията на властта Единна Русия да бъде обявена за терористична организация като Хамас и Хизбула

Партията на властта „ Единна Русия “ да бъде оповестена за терористична организация, изиска депутатът от лейбъристката партия Лиъм Бърн, който е член на комисията по външните работи на английския парламент и някогашен министър на полицията и битката с тероризма в кабинета на Тони Блеър, заяви организация УНИАН. Бърн направи изказването си в подтекста на предлагането за възбрана на издаването на туристически визи за руснаци след посещаване в Киев.



„ Предлагам да обмислим увеличение на натиска върху съветския хайлайф посредством оповестяване на „ Единна Русия “ за терористична организация, както направихме с ЕТА, Хизбула или Хамас, възбрана за издаването на туристически визи за руснаци и по- съветски туристически визи, по строги експортни гаранции за зърното и оповестяването на (зърно), като да вземем за пример възбрана за полети над Черно море. “ – разяснява Бърн възможни нови ограничения на напън против Руската федерация.

Британският народен представител разяснява три аргументи за сполучливото контранастъпление на украинците: Украйна води война за самостоятелност и може да активизира повече ресурси; неуспехът на съветската военна стратегия; западната помощ за Украйна.

„ Към днешна дата Русия е изразходвала големи запаси и е спечелила малко и в кратковременен проект не чакам да се активизира за реализиране на нови пробиви. Време е да преминем оттатък фразата „ Путин би трябвало да бъде надвит “ и да си сложим цели, подкрепяни от военни задължения за доставки, с цел да ги реализираме. “- сподели английският политик.

Идеята за оповестяване на „ единоросите “, както назовават партията на властта, за терористична организация идва в миг, в който в окупирания Херсон дойде Путиновият сенатор Андрей Турчак, секретар на генералния съвет на „ Единна Русия “. „ Русия е тук вечно. В това не трябва да има подозрения. Никакво връщане към предишното няма да има. Ние ще живеем дружно и ще развиваме тази богата област, богата с историческото завещание и с хората, които има. “ – сподели Турчак след среща с съветския наместник в региона Владимир Салдо, който излезе от болница където прекара няколко седмици след отравяне от украинската опозиция.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР