Партията на вицепремиера Валери Симеонов - "Национален фронт за спасение

...
Партията на вицепремиера Валери Симеонов - "Национален фронт за спасение
Коментари Харесай

НФСБ се мести в сградата на СДС



Партията на вицепремиера Валери Симеонов - "Национален фронт за избавление на България " (НФСБ) се реалокира в нова централа. Тя се намира в емблематичната за Съюз на демократичните сили постройка на ул. "Раковски 134 " в София.

Министерски съвет ще гласоподава през днешния ден на съвещанието си точка 20 от дневния ред - "проект за решение за даване чартърен на част от парцел - частна държавна благосъстоятелност, за административните потребности на централното управление на политическа партия "Национален фронт за избавление на България ". Предложението е направено от районния министър Николай Нанков.

Предвижда се партията на Симеонов да се нанесе на горните два етажа в постройката, защото най-малко към този момент Съюз на демократичните сили остава на първите два. На последния етаж обаче до момента постоянно е бил кабинетът на водача на Съюз на демократичните сили. До тази обстановка се стигна, откакто Реформаторският блок - част от който бяха сините, не съумя да влезе в Народното събрание и по този начин загуби правото си да получи държавен или общински парцел чартърен за административни потребности. В момента НФСБ употребява пространства на ул. "Цар Калоян " в центъра на столицата.

Симеонов изиска постройката на "Раковски " още от влизането на партията в предходното Народно заседание през 2013 година. Съюз на демократичните сили обаче още бяха в Народното събрание, също така договорът им беше до 2015 година Във времето водачът на "Воля " Веселин Марешки също прояви апетити към известната постройка, такива имаше преди години и Николай Бареков. Това лято регионалният шеф на София Николай Пехливанов, който е член на "Атака " и по този начин част от Обединените патриоти, изпрати писма до партиите, чието право на прилагане на държавен парцел е отпаднало, да освободят непринудено централите си. Освен Съюз на демократичните сили, такива са и ДСБ и ДБГ. Всички те апелират и към този момент остават в централите си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР