Партията на вицепремиера Валери Симеонов Национален фронт за спасение на

...
Партията на вицепремиера Валери Симеонов Национален фронт за спасение на
Коментари Харесай

Партията на Симеонов решава дали да остане в управлението

Партията на вицепремиера Валери Симеонов Национален фронт за избавление на България (НФСБ), съдружни сътрудници на ГЕРБ от дребната коалиция на Обединени патриоти, през днешния ден ще взема решение дали да остане в ръководството на страната.

Националният изпълнителен комитет на НФСБ се събира довечера на импровизирано заседание в Бургас, където ще реши бъдещето на актуалното държавно управление, написа Българска национална телевизия.

Срещата край морето ще бъде в следобедните часове и ще е закрита за медиите.

Повод за срещата са събитията през последните дни - трите министерски оставки - на районния министър Николай Нанков, на транспортния министър Ивайло Московски и на вътрешния министър Валентин Радев. Оставките на министрите бяха потърсени от премиера Борисов по отношение на трагичния случай с рейс край Своге, където починаха 17 души, а десетки бяха ранени.

По предварителни данни на събранието трябваше да участват и представители на съдружните сътрудници на НФСБ в дребната коалиция на Оперативна програма - " Атака " и Вътрешна македонска революционна организация. Таз информация обаче беше опровергана.

Неофициалното събиране ще би трябвало да посочи настояванията на НФСБ пред водещата партия ГЕРБ, защото се чака патриотите да се срещнат с премиера Бойко Борисов в понеделник, 3 септември. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР