Партията на Васил Божков е регистрирана и няма законов текст,

...
Партията на Васил Божков е регистрирана и няма законов текст,
Коментари Харесай

Говорителят на ЦИК: Няма законово основание за дерегистрация на партията на Божков

" Партията на Васил Божков е записана и няма законов текст, посредством който да бъде анулирана регистрацията й , тъй че ще си взе участие в изборите. Това разяснява в резюме представителят на Централната изборна комисия (ЦИК) - Цветозар Томов в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Изказването му е във връзка със абсурда с Божков и американските наказания.
По мотив идните парламентарни избори на 11-ти юли Томов съобщи, че в безусловно всички секции ще има по една машина наложително.
 Васил Божков: Изглежда и други желаят да се разправят с Шиши, може да не ми пристигна редът Васил Божков: Изглежда и други желаят да се разправят с Шиши, може да не ми пристигна редът
Бях рeкeтирaн oт Бoйкo Бoриcoв и Влaди Гoрaнoв. Рeкeтът нe e пoдкуп.  Тoвa сподели на прecкoнфeрeнция живeeщият в Дубaй предприемач Ва...
По думите му, за час може да гласоподават към 80 души, без да се включват обзор на персонална карта, регистрация и полагане на автограф . Ако се добави и това техническо време, тогава могат да бъдат обслужвани по 50 гласоподаватели за 60 минути.
" Машината е програмирана по този начин, че да се самоизключва след 5 минути, в случай че е стартирана програмата, а индивидът към момента не е дал своя вот ", уточни Цветозар Томов и добави, че е неприемливо да се остави струпване на повече от 50 души на опашка, тъй като няма да могат да бъдат обслужени един час след привършване на изборния ден.Той прикани хората да отидат по-рано и да изразят своя избор още преди обяд, вместо да чакат последния миг.
Говорителят на ЦИК съобщи, че на никое място няма да има секции с три машини , тъй като няма потребност от това, само че тук-там ще бъдат сложени по две. И напомни, че гласоподавателите могат да гласоподават по непрекъснат и сегашен адрес.
Още не е обяснен въпросът по какъв начин почиващите по курортите в България ще могат да упражнят правото си на глас. Ясно е единствено, че съгласно Изборния кодекс, до две седмици преди дата на вота би трябвало да се подаде заявление за гласоподаване по сегашен адрес. Така, крайният период се пада да е 27-ми юни. Заявление за това, може да се подаде на хартия или по e-mail до съответната община.
 Борис Бонев с коментар за глобите против Делян Пеевски и Васил Божков от Съединени американски щати Борис Бонев с коментар за глобите против Делян Пеевски и Васил Божков от Съединени американски щати
" Службата за надзор на задграничните активи на Съединени американски щати е наложила наказания на Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков. Това е директен рез...
Томов увери в умозаключение, че и на тези избори сигурно ще има видеонаблюдение в изборните секции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР