Партията на телевизионният водещ Слави Трифонов Има такъв народ ще

...
Коментари Харесай

Партията на Слави ще се яви самостоятелно на изборите |

Партията на телевизионният водещ Слави Трифонов " ИТН " ще се яви независимо на идните парламентарни избори. Това се разбра от обява на шоумена във фейсбук.

Ето какво написа той:

" В последните дни виждам, че името на партия „ ИТН “ и моето име се спрягат като участници в какви ли не предизборни обединения.
Затова желая най-безапелационно да кажа следното:
Партия „ ИТН “ ще се яви сама на изборите. "

Изявлението на Трифонов идва в миг когато извънпарламентарните сили, подкрепящи митингите за оставка на държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, започнаха да си сътрудничат по-активно.

Първо съпредседателят на Демократична България и водач на ДСБ Атанас Атанасов разгласи пред Българска национална телевизия, че обединяването в идващия парламент ще се бори да получи управнически мандат, който да осъществя със сегашната извънпарламентарна съпротива и уточни като евентуални сътрудници " Изправи се.БГ " и партията на Слави Трифонов.

" И ние сме длъжни да проведем съвещания и договаряния между тях ", съобщи той.

Преди дни и водачът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова удостовери, че се водят договаряния за необятно обединяване сред гражданската й платформа, " ИТН ", десни субекти, Отровното трио и Демократична България против Борисов.

" Става дума за обединяване на субектите, които желаят народна власт и естествена страна. То би подсигурило националния интерес за демонтирането на Бойко Борисов и неговия модел от властта. Борисов бе вероятен във властта точно поради неналичието на обединяване ", добави Манолова.

Тя също обаче акцентира, че " Изправи се.БГ " ще се яви под името си на изборите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР