Партията на телевизионния водещ Станислав Трифонов Има такъв народ“ няма

...
Партията на телевизионния водещ Станислав Трифонов Има такъв народ“ няма
Коментари Харесай

Партията на Слави Трифонов няма да се коалира преди изборите

Партията на телевизионния водещ Станислав Трифонов „ ИТН “ няма да се коалира в Народното събрание с партиите от статуквото. Едва след изборните резултати групировката ще реши с кои от другите политически сили ще договаря. Това съобщи в Шумен зам.-председателят на партията Тошко Йорданов. Той прикани за висока изборна интензивност, съобщи БНР.

„ Мажоритарен избор в два тура. Един лев партийна дотация и електронно гласоподаване са целите на партията, от които тя няма да отстъпи при възможни договаряния с други политически обединения “, изясни Йорданов.

" Евентуално могат да влязат в Народното събрание като нови обединения, с изключение на нас " Демократична България " и, може би, организацията на Мая Манолова и Отровното трио. Дали ще се случи, не знам. Но, в случай че се случи, може да има диалози с тези нови обединения. Но те започват от мажоритарен избор в два тура, един лев дотация и електронно гласоподаване. Оттук започват диалозите! Това е нещото, от което няма мърдане ", добави той.

Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, оповестиха още от партията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР