Партията на Слави Трифонов отвори фронт срещу трите партии, с

...
Партията на Слави Трифонов отвори фронт срещу трите партии, с
Коментари Харесай

Предатели: ИТН брани Петър Илиев громи партиите, от които очакваше подкрепа

Партията на Слави Трифонов отвори фронт против трите партии, с които водеше диалози за поддръжка на проектокабинета си. " Изправи се БГ!Ние идваме " бяха упрекнати за " предатели ", откакто първи излязоха с публично решение, че държавното управление на " ИТН " заради неналичието на гаранции, че няма да е " заслон на сянката на ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

Преди това Българска социалистическа партия и " Демократична България " бяха предизвестени от Трифонов, че ще са предатели, в случай че не поддържат държавното управление.

Седмицата, в която ще е решаващият избор в Народното събрание, стартира съвсем инфарктно с, за който излязоха информации, че е платитствал от теоретичен труд на собствен сътрудник. Той не отговори съответно на нито един въпрос, само че се държа очебийно несдържано и нападателно към всички, които изобщо имат въпроси към него.

Вероятно схванал, че тази изява на Петър Илиев рискува да взриви и последния късмет за поддръжка на проектокабинета на Има Такъв Народ, Слави Трифонов излезе първо с фейсбук обръщение към " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме ", в което превантивно ги упрекна, че в случай че не поддържат препоръчаното от партията му държавно управление, това ще е изменничество и " наслада за ГЕРБ и партиите на статуквото ".

В същото време той не сподели, че е подготвен да се съобрази с настояванията на " партиите на митинга ", в това число във връзка с запасите им към някои от препоръчаните министри.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР