Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ обвини Христо Иванов

...
Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ обвини Христо Иванов
Коментари Харесай

ИТН се обвини Христо Иванов и Мая Манолова, че се опитват да редят новия кабинет

Партията на Слави Трифонов „ ИТН “ упрекна Христо Иванов и Мая Манолова, че се пробват да редят новия кабинет във връзка вчерашното им сгъстяване на тона.

Днес от парламентарната трибуната ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йордановобяви, че Христо Иванов и Мая Маноловаводят страната към нови избори.

„ Какво се случи през тези четири дни, че " Демократична България " се отметна от своята позиция и внезапно реши да слага условия, да изявява искания и да се пробва да реди кабинет, без да е силата, която е спечелила избори? За нас това е неприемливо и недопустимо. “Това се споделя в декларацията на " ИТН ", прочетена от Тошко Йорданов.

Той уточни, че четири дни преди в сряда Демократична България да прочетат декларацията си с изискванията за поддръжка, са имали среща с Има Такъв Народ в Народното събрание.

„ На тази среща от Демократична България изрично обявиха, че нямат и няма да имат искания по отношение на личностите, които ще съставляват бъдещата изпълнителна власт. Не знаем какво се е случило през миналите четири дни, само че тази позиция радикално е изменена “, съобщи Тошко Йорданов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР