Партията на Слави Трифонов Има такъв народ няма да влезе

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ няма да влезе
Коментари Харесай

Тошко Йорданов обяви с кого няма да се коалира партията на Слави Трифонов ВИДЕО

Партията на Слави Трифонов " ИТН " няма да влезе в коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, НФСБ, ВОЛЯ и Вътрешна македонска революционна организация, сподели зам.-председателят на групировката Тошко Йорданов в онлайн предаването " По острието с Калоян Константинов ".

" Това включва и " Републиканци за България ", защото Цветан Цветанов е ГЕРБ ", добави Йорданов.

„ Не можеш да бъдеш коалиция с някого, който смяташ за нездравословен за страната. Не можеш да правиш коалиция с мафията. Любопитно ми е дали бихте задали този въпрос на „ Да, България “, тъй като те бяха министри във втория кабинет на Борисов. Не в първия, когато пристигна на вълната на вярата. Тогава беше ясно към този момент по какъв начин се крадат пари и какви са финансовите кръгове. Тогава Христо Иванов стана министър и беше във властта с него ", подсети зам.-председателят на " ИТН ".

„ Различията сред Слави, сред нас и Борисов започнаха, когато той стана кмет. Преди това той и Слави имаха близки другарски връзки. Борисов беше приветлив на всички. Малко хора не го харесваха, до момента в който беше секретар на Министерство на вътрешните работи в държавното управление на Сакскобургготски. Беше приветлив, тъй като беше друг от цялата политическа сган. В момента, в който влезе във властта, сподели що за човек е. Почнаха едни обещания, едни заигравки с бюджета, градеж на метрото от приятеля на щерка му, на който той твърдеше, че му е блъснал пестник по-късно “, сподели още Тошко Йорданов.

" Всички са се вторачили в Слави. Едните, тъй като ги е боязън, че ще ги измете, като пристигна. Другите, тъй като се считат за по-умни и откъде-накъде хората харесват това, което той прави. Само ние не сме били във властта с ГЕРБ. И Мая Манолова е била като част от Българска социалистическа партия и дружно с Движение за права и свободи. „ Демократична България “ е била с ГЕРБ. Те излъгаха, че няма да се коалират с Борисов и го направиха 24 часа по-късно. Ако ние го създадем това – разпънете ни на кръст “, зарече се сценаристът.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР