Партията на Слави Трифонов Има такъв народ няма да се

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ няма да се
Коментари Харесай

За партията на Слави Трифонов са забранени съюзи с ГЕРБ, БСП и ДПС |

Партията на Слави Трифонов " ИТН " няма да се коалира с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия и няма да отстъпи от три свои претенции от референдума преди няколко години - за мажоритарни избори в два тура, понижаване на дотацията на партиите на 1 лев и електронно отдалечено гласоподаване. 

Това съобщи Тошко Йорданов, зам.-председател на партията, по БНР. Йорданов посочи, че предлагането им за понижаване на депутатите на 120 души не е минало през референдум и по тази причина не са безапелационни в настояването си за него.

Когато стане ясно кои партии влизат в Народното събрание, бихме могли да водим диалог с тях, сподели още Йорданов. 

Според него няма никакво значение дали една партия се дефинира като лява или дясна, тъй като " за гласоподавателите са значими практицизмът, честността и моралът ". Тази координатна система към този момент е остаряла. Десни партии вземат леви решения, леви партии вземат десни. В кръга на шегата ще кажа, че нашата партия не е нито вляво, нито вдясно, тя е от горната страна - над всички, съобщи Тошко Йорданов. 

Слави Трифонов разяснява във фейсбук отчета за България в Екологичен потенциал и резолюцията, която следва да се гласоподава за страната ни. В текста му се споделя: 

За Европейската национална партия и за нейния шеф в Европейския парламент Манфред Вебер очевидно чекмеджетата, кюлчетата, корупцията и най-много върховенството на закона нямат никакво значение.

Подкрепата на ЕНП и Манфред Вебер за Бойко Борисов е напълно срещу логиката на морала и въпросното господство на закона. Това е толкоз непоносимо двуличие, че си върша следния извод:

Има освен български политици, които не ги е позор, очевидно има и европейски политици, които са оперирани от позор и морал в ранна детска възраст. Аз не знам тази резолюция какво ще промени. Какъв ще е резултатът. Или дефектът от тази резолюция. Но тя няма да промени истината. А истината я знаем всички. Ние нито сме луди, нито толкоз глупави, че да имаме вяра на отчети, резолюции, европейски политици или който и да било. Тъжно е, можеше да има повече морал в Европейския парламент, но - на. Явно и там би трябвало да има процеси, които да създадат обстановката морална и вярна. Обаче, уважаеми български и европейски политици, не можете да измененията истината. Истината е единствено една. Тя е като гравитацията – изобщо не й пука какво мислите за нея. Просто си съществува.

А за гарваните дето не си вадят очите един на различен - и на тях ще им пристигна времето. Рано или късно. Повярвайте ми – бил съм ловджия. Знам по какъв начин става.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР