Партията на Слави Трифонов Има такъв народ изключва ГЕРБ, БСП

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ изключва ГЕРБ, БСП
Коментари Харесай

Партията на Слави отхвърля съюз с ГЕРБ, БСП и ДПС

Партията на Слави Трифонов " ИТН " изключва ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за следизборна коалиция и слага изискване към бъдещо партньорство, а точно - въпросите от референдума на Слави, провел се през 2016 година, да бъдат превърнати в закон.
" Нещата, които хората гласоподаваха на референдума, да бъдат превърнати в закон. Това е отправната точка за разговор. Ако нямаме единодушие по тази тематика, нямаме коалиция ", отсече заместник-председателят на партията Тошко Йорданов по време на разкриване на партиен офис в Търново, осведоми БНР.
 Тошко Йорданов: ИТН няма да бъде патерица на ГЕРБ Тошко Йорданов: " ИТН " няма да бъде патерица на ГЕРБ
Скри ли се Слави Трифонов от митинга? С кого партията на шоумена счита да си сътрудничи в един предстоящ парламент и кого няма да поддържа...
" ИТН " ще се опита да обезпечи 12 000 покровители, които да наблюдават за честността на идните парламентарни избори. Тези хора ще работят напълно непринудено, посочи Йорданов.
" При нас покровителите ще бъдат доброволци, ние на тях няма да им плащаме. Съмнявам се, че на всички места ще успеем да спрем фалшификациите, само че ще имаме по-реални резултати от изборите ", означи доближеният на Слави.
За да бъдат предотвратени възможни нарушавания при попълването на секционните протоколи, от " ИТН " ще разчитат на доброволци за покровители отвън тези, за които беше реализирано съглашение с " Отровното трио " и с групировката на Мая Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР