Партията на шумена Слави Трифонов Има такъв народ се сдоби

...
Партията на шумена Слави Трифонов Има такъв народ се сдоби
Коментари Харесай

Партията на Слави Трифонов се сдоби с държавен имот на бул. Витоша |

Партията на шумена Слави Трифонов „ ИТН " се снабди с държавен парцел. Правителството взе решение през днешния ден, че партията получава правото да употребява безплатно парцел - частна държавна благосъстоятелност в гр. София. Имотът се намира на бул. „ Витоша “ № 148, бл. 69 и съставлява пространства, ситуирани на втория етаж в постройката, оповестиха от държавното управление. 

В същата постройка се намира Областна дирекция " Земеделие " - София град. 

Интересното е, че на същия адрес е и офисът на партия " Гергьовден " с почетен ръководител Любен Дилов –  Син, който сега е народен представител от ГЕРБ. В основата на " Гергьовден " е неразрешената партия “Народно придвижване Ку-ку ” в което взе участие и Слави Трифонов, като един от участниците в едноименното студентско сатирично предаване. Трифонов има роля и в учредаването на " Гергьовден " преди да се скарат с Дилов и да скапват, и бизнес съдружието си.

Помещенията ще се употребяват за административните потребности на партията и се дават в осъществяване на член 31 от Закона за политическите партии за безплатно даване на парцели от страната на партии, отговарящи на нормативно откритите условия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР