Партията на шоумена Слави Трифонов и ДПС са внесли заедно

...
Партията на шоумена Слави Трифонов и ДПС са внесли заедно
Коментари Харесай

Партията на Слави подкрепи ДПС за парламентарна комисия за Буджака

Партията на шоумена Слави Трифонов и Движение за права и свободи са внесли дружно предложение да бъде основана за определяне на обстоятелства и условия, свързани с дейностите на способените органи на полуостров Буджака край Созопол. Темата за Буджака беше препоръчана от Движение за права и свободи като контраход против образуваната по предложение на " Демократична България " на комисия за Росенец, където се намира морският сарай на Доган.

" Буджака " се оказа топ въпрос за Движение за права и свободи, ГЕРБ, присъдружните им медии и прокуратурата, защото там се намира вилата на предприемача и съиздател на " Икономедия " Иво Прокопиев. Миналото лято там имаше протестна акция,.

Съвместната самодейност на " ИТН " и партията на Доган става в миг, когато Движение за права и свободи се пробва да изкара Прокопиев основен " изверг " в страната, изключително след американските наказания против видния политик от Движението Делян Пеевски за " значима корупция ".

Движение за права и свободи повдига тематиката с вилата на Прокопиев все път, когато се заприказва за така наречен морски сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и акцията на съпредседателя на " Демократична България " там предишното лято.

Този път обаче краткотрайната комисия за " Буджака " беше импортирана първо от ГЕРБ, които обаче отдръпнаха предлагането си, което след това още веднъж бе импортирано, само че от Движение за права и свободи и " ИТН ". Така се стигна до неуместната обстановка за броени дни да бъде внасяно едно и също предложение за краткотрайна комисия, само че от разнообразни партии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР