„Партията на Румен Радев унищожи партиите на протеста. Тепърва ще

...
„Партията на Румен Радев унищожи партиите на протеста. Тепърва ще
Коментари Харесай

Сачева: Явихме се на избори срещу Бойко Рашков, народът не иска да изчегърта ГЕРБ

„ Партията на Румен Радев унищожи партиите на митинга. Тепърва ще се проучва какъв брой Политическа партия носи промяна”, съобщи пред Нова телевизия Деница Сачева от ГЕРБ.

„ Българският народ не желае да изчегърта ГЕРБ. Ние за повторно сме на второ място, нямаме спад на гласоподавателите “, добави тя.

„ Продължаваме да не четем вярно вота на българския гласоподавател. Да, би трябвало да има промени. Да, би трябвало да си научим уроците от нашите неточности. Хората не желаят да залагат единствено и само на напълно нови играчи”, счита Деница Сачева.

Служебният кабинет не се е справил с рецесията. По думите ѝ обаче това не е плюс за партията, тъй като за първи път целият държавен уред е бил впрегнат в една невиждана акция против ГЕРБ. „ На тези избори се явихме против вътрешния министър, който от самото начало продължи да играе доста сериозна роя във връзка с изборния резултат. Виждате какво се случи с машините. Много хора се притесняваха дали вотът им ще бъде регистриран вярно. Имаше доста хора, които се притесняваха някой да не ги следи по време на гласуването. Имаше хора, които ни споделиха поддържаме ви, само че няма да излезем да гласуваме, тъй като се притесняваме”, разяснява представителят на ГЕРБ.

Сачева изясни, че в случай че ГЕРБ не са осветлили казуса с машините е могло да стане подобен.

„ Обясненията за 400-те машини бяха неразбираеми. Очевидно, че хората са разочаровани от това, което се случва. Очевидно е, че третите избори им идват допълнително. Има мощно съмнение в институциите и за това главен провинен е служебното държавно управление “, добави тя.

Сачева разяснява и резултатите от вота за президент.

„ Надяваме се на победа на Герджиков. Противното би означавало една безконтролна власт на Радев, както в президентството, по този начин и в Народно събрание. Трябва да се направи всичко допустимо да се предотвратят проекти му за президентска република “, сподели Сачева.

„ Тази победа при ниска изборна интензивност не е мотив да казваш, че си обединил народа. Филмът с хора, които се връщат от чужбина доста пъти сме го играли и не постоянно резултатите са били позитивни “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР