Партията на обвиняемия и избягал в Дубай мултимилионер Васил Божков

...
Партията на обвиняемия и избягал в Дубай мултимилионер Васил Божков
Коментари Харесай

БНО даде 100% от листите си на Васил Божков и Българско лято |

Партията на обвинения и избягал в Дубай мултимилионер Васил Божков Българско лято ще се яви на изборите на 4 април с регистрацията на партия Българско национално обединяване (БНО).

Това обявиха председателят на " Българско лято " Борил Соколов и ръководителят на " Българско национално обединяване - БНО " Георги Георгиев.

" На бюлетините ще написа Българско национално обединяване, да се чете Българско лято ", споделиха двамата в взаимно изказване.

А Васил Божков написа на фейсбук профила си:

" Въпреки опитите на Прокуратурата и #хунтата да спре Политическа партия " Българско лято " да се яви на избори, ние ще участваме. Политическа партия БНО е определеният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи.

Времето за смяна настъпи. "

БНО е изразила вижданията си в Националистически манифест, в който за България се споделя и следното: " Велика и могъща Национална Държава, каквато сме били хиляди години, или плебеи на международната тайфа ГЕЙТС – РОКФЕЛЕР – РОДШИЛД – СОРОС ".

Манифестът, в който имаше и куп други бисери, беше оповестен на уеб страницата на партията. От през днешния ден обаче той не може да бъде открит, тъй като уеб сайтът на БНО препраща непосредствено към този на Българско лято.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР