Партията на Мая Манолова Изправи се БГ! Ние идваме! се

...
Партията на Мая Манолова Изправи се БГ! Ние идваме! се
Коментари Харесай

ИБГНИ подкрепя Радев, отваря вратата и за ИТН

Партията на Мая Манолова " Изправи се БГ! Ние идваме! " се записва за идния парламентарен избор на 14 ноември . От групировката внесоха в изборната комисия 5000 подписа на членове и симпатизанти, а в предизборната коалиция влизат и още 2 партии - " Земеделски национален съюз " и Движение на непартийните претенденти.

" Ние сме групировката, която е най-близо до хората и се занимава с техните непосредствени проблеми. Битовите сметки, поддръжката за дребния и междинен бизнес. Ще се стремим към по-високи резултати на идващите избори , защото доказахме, че сме ефикасна парламентарна мощ. Преизчислението на пенсиите стана и с помощта на нас ", регистрира Мая Манолова.
 За Има Такъв Народ е разумно да са сътрудници с Демократична България и Обновена
За Има Такъв Народ е разумно да са сътрудници с Демократична България и " Продължаваме промяната " в идващия парламент

Партията се записва в ЦИК за идните избори

" Протегнали сме ръка към " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Решение на " ИТН " е дали ще се причислят към идващото болшинство на почтените ", отвори врата за вероятно бъдещо съдействие с партията на Трифонов Манолова. " Нека забележим по какъв начин ще бъдат разположени парламентарните сили. Нашите упования са идната парламентарна структура да бъде към " Продължаваме промяната ", " Изправи се БГ! Ние идваме! " и " Демократична България ". Вратата за " ИТН " е отворена, те би трябвало да решат дали ще се причислят към партиите на смяната . "
 Радев: Изборът ще е по-труден поради размиване на мажоритарния детайл
Радев: Изборът ще е по-труден поради размиване на мажоритарния детайл

Предстои избор на бъдеще и полезност

От ИБГНИ застават твърдо и на " Дондуков " 2. " Подкрепяме кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Ние сме първите, които изявиха поддръжка към тях. Радев е този, който изрази поддръжка към българските жители по време на митингите , това е институцията, която се държа честно, почтено и самоуверено ", добави тя.

Все още от съдружната групировка не са оформили дефинитивно листите си по региони за изборите . В София обаче изясненост има - лидер на 23 МИР в столицата ще бъде Мая Манолова, на 24 - Арман Бабикян, а Николай Хаджигенов ще оглави листата за 25 МИР.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР