Партията на Костадин Костадинов Възраждане може да се сдобие с

...
Партията на Костадин Костадинов Възраждане може да се сдобие с
Коментари Харесай

Общинар предаде Волен, отиде при Копейкин

Партията на Костадин Костадинов " Възраждане " може да се снабди с общински консултант в София без той да е определен като подобен. Става въпрос за Борислав Иванов, който влезе в локалния парламент от листата на " Атака ".

В четвъртък Иванов разгласи, че снема доверието си от тази политическа мощ поради изменението на правилата ѝ. Изненадващо и за сътрудниците си той разгласи, че припознава като своя партия " Възраждане " и се надява и от групировката да го припознаят като член. Борислав Иванов, който е и заместник-председател на общинския съвет, разгласи, че остава в групата на " Патриоти за София ", в която са и представителите на Вътрешна македонска революционна организация, написа Медиапул.

" Атака " остава с един общински консултант – самостоятелният Румен Русев, който замести в съвета водача на групировката Волен Сидеров, който се отхвърли от това да е общинар.

След изказването си за присъединение към " Възраждане " Борислав Иванов се трансформира в главен воин на началото на съвещанието на съвета. Той изиска в дневния ред да влезе предлагането за премахването на украинското знаме от фасадата на Столична община.

Докладът за това е подписан от Иванов и представители на Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация. Председателят на съвета Георги Георгиев (ГЕРБ) позволи точката за разглеждане, а полемиката по нея предстоящо се трансформира в спор за това има ли фактически война сред Русия и Украйна, по какъв начин и за какво България оказва помощ на украинските бежанци, а лови тези от Сирия и Афганистан на границата и коя партия чии ползи пази.

Борислав Бориславов от ГЕРБ-СДС пък видя в отчета предложение за брак от страна на Борислав Иванов към " Възраждане " и пожела " дълъг и благополучен сватбен живот " на някогашния симпатизант на " Атака ". Иванов му отговори, че с " Възраждане " още нямали сделка кой е булката и кой младоженецът.

В последна сметка " предлагането за брак " и за махането на знамето на Украйна от постройката на общината предстоящо беше отхвърлено. Поставянето на флага беше обжалвано от регионалния шеф и сега по въпроса тече дело. На първа инстанция съдът отсъди в интерес на общинския съвет.

На фотографията: Борислав Иванов във фотосесия за предизборната акция за последните локални избори, на които се яви като представител на " Атака "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР