Партията на Кирил Петков и Асен Василев Продължаваме промяната даде

...
Партията на Кирил Петков и Асен Василев Продължаваме промяната даде
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: България ще има 600 общи точки за бъдещето, щом Борисов понесе отговорност

Партията на Кирил Петков и Асен Василев " Продължаваме промяната " даде явен знак, че не приема офертата на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов да се след изборите, измежду които са цялостната диверсификация от Русия за газовите доставки и тези на нуклеарно гориво, таван върху цените на горива, ограничения против скъпия ток, пазаруването на още осем изтребителя Ф-16 и вероятно правосъдна промяна.

Часове след конференцията на ГЕРБ, от " Продължаваме промяната " разгласиха във Facebook позицията си по предложенията на Борисов.

В нея се показва, че през последните 7 месеца водачът на ГЕРБ е държал 59-те депутати на партията като прислужници.

" Те поставиха по всякакъв начин старания да препънат правосъдната промяна в България. “Не пипайте проведената престъпност - ще настане хаос”, дори сподели Дани Каназирева от ГЕРБ. " Хаосът " е господин Борисов да бъде разследван за какво има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или някогашните министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, до момента в който не им се повдигат обвинявания по висящите им производства в прокуратурата ", показва се в изказването.

" Едва откакто имаме свободна и самостоятелна прокуратура с ясно понесена отговорност от господин Борисов, в България ще има не 6, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото ни бъдеще ", приключва то.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР