Партията на Бойко Борисов отново мисли да издига Петър Стоянов

...
Партията на Бойко Борисов отново мисли да издига Петър Стоянов
Коментари Харесай

ГЕРБ пак мислят да издигат Петър Стоянов за президент

Партията на Бойко Борисов още веднъж мисли да издига Петър Стоянов за кандидат-президент. Това стана ясно в неделя откакто Бойко Борисов и Даниел Митов потвърдиха, че няма да са претендентите на партията за държавен глава.

" Мисли се и за Петър Стоянов, тъй като той е една от позитивните фигури през последните 30 години. Той е най-успешният президент на България. Той извади страната от ръба на гражданската война, с помощта на това страната ни е член на Европейски Съюз и НАТО. Той освен има качества да бъде президент, само че той ги и сподели. Почти не помня избори, в които да не се е мислило за кандидатура на Петър Стоянов ", заяви пред БНР Тома Биков от ГЕРБ.

Името на Стоянов за вероятен претендент на ГЕРБ в президентската борба против Румен Радев стартира да се спряга още преди месеци, от началото на лятото. Анализатори обаче са на мнение, че не е несъмнено дали Стоянов ще одобри поканата на ГЕРБ откакто се обрисуват президентски избори, в които претендент на ГЕРБ най-вероятно ще загуби.

Биков добави още, че профилът на претендент за президент на партията би трябвало да бъде профил на човек, който е кадърен да бъде в центъра на политическия разговор, който да стартира да възвръща ролята на президентството като пространство, в което най-тежките политически съперници могат да седнат на една маса и да реализират единодушие по главните въпроси. Който може да направи първите крачки за излизане от политическата рецесия, в която се намираме ".

Борисов няма да е претендент за президент
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР