Партия Воля ще участва в изборите за Европейски парламент в

...
Партия Воля ще участва в изборите за Европейски парламент в
Коментари Харесай

ВОЛЯ тръгва към евроизборите с широка коалиция

Партия " Воля " ще взе участие в изборите за Европейски парламент в необятна коалиция с името " Воля - българските родолюбци ". В нова групировка влизат още Народна партия " Свобода и достолепие ", Обединена социалдемокрация, Земеделски съюз " Александър Стамболийски ".

 © Българска телеграфна агенция
Коалцията е отворена и за други партии.

Основните послания, които от четирите партии припознават като общи, са: обучение, опазване на здравето, сигурност, европейски приходи, очистване на монополите, отбрана на ползите на българските земеделци, работещи закони и приемливост.
Веселин Марешки, ръководител на Политическа партия " Воля ": Ние ще бъдем другите, както постоянно до момента. Патриотичната вълна, която залива цяла Европа и която ще има своята кулминационна точка през май, ще промени Съюза от вътрешната страна, тъй като на всички е ясно, че по този начин не може да продължава.
Веселин Марешки акцентира още, че обединението се основава за повсеместен цикъл, който ще приключи със идващите президентски избори.

„ Европейските институции имат потребност от смяна в следните направления – по-малко администрация, безкомпромисни ограничения против корупцията, повече независимост за страните членки и почитание на идентичността и националното достолепие на всяка една страна “, добави още водачът на ВОЛЯ.

Марешки ще оглави и листата на обединението на идните избори, само че той не изключи опцията да се откаже в интерес на различен претендент след излизането на резултатите от вота.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР