"Партия "Воля“ не е парцал, за да го размахват за

...
"Партия "Воля“ не е парцал, за да го размахват за
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Между Валери Симеонов и Волен Сидеров няма нищо, което да ги крепи, освен далаверата

"Партия "Воля “ не е парцал, с цел да го размахват за заменяне на този или оня, съобщи в пред Българска национална телевизия водачът на групировката Веселин Марешки.
"Ние останахме в центъра и значително в решенията сега имаме роля, само че да не се преекспонира - болшинството е устойчиво, изясни той. Той съобщи, че няма персонална омраза с Волен Сидеров, нито с различен в Народното събрание, а единствено с партиите, ограбили българския народ.
Марешки разяснява и връзките сред водачите в Обединени патриоти, като съобщи: „ Големи водачи, само че на процедура нито един от тях, в случай че се разпаднат, не може да има дори парламентарна група - те ще имат по 9 депутати. Няма да имат парламентарна група и ще станат свободни електрони. Това го държи Волен Сидеров в Народното събрание в тази настройка, тъй като, в случай че те го "отлюспят ", той ще стане един свободен електрон, от който нищо не зависи.
Вижда се, че сред Валери Симеонов и Волен Сидеров няма нищо, което да ги крепи, с изключение на далаверата, добави Марешки.
Марешки разяснява и подадената от Теменужка Петкова оставка като министър на енергетиката, като съобщи, че "ако подозренията са правилни, оставката е най-малкото нещо, което би трябвало да последва ".
"Ако подозренията се окажат правилни единствено с една оставка няма да стане, тъй като тук приказваме за договорка за стотици милиони левове и за дружество, което е от националната сигурност, от голяма важност за националната сигурност на България, тъй че по-добре Теменужка Петкова да си е на мястото, само че договорката да се скапе, в сравнение с Теменужка Петкова да си подаде оставката, само че договорката да остане', сподели той.
Той е на мнение, че би трябвало да се проверява договорката по закупуването на ЧЕЗ и мисли, че има задкулисие в нея. "Въпросът е дали тези 700 млн. лева са чисти капитали и дали тази договорка не е станала под напън тъкмо тази компания да завоюва ", сподели Марешки.
"Ние всички не сме приватизирали, ние не сме взели участие в грабежа на България и няма по какъв начин да се наредим, аз не желая да се наредя до страната на Корнелия Нинова и на всички останали, които са взели участие в ръководството на прехода. Ние сме другите, ние сме тези, които се борим против всички тези най-отвратителни неща, които са се случвали ", безапелационен бе водачът на "Воля ".
Относно отстраняването на Валери Жаблянов от зам.-председателския пост на Народното събрание, Веселин Марешки сподели, че това е щяло стане и без тях, защото гласовете на ГЕРБ и "Обединени патриоти " са били задоволителни, а "Воля " просто е изразила своето мнение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР